Előfizetői tartalom

Vegyes zárás Amerikában

Portfolio
A hét első felében leginkább csak iránykeresés volt jellemző a tőzsdéken, azonban tegnap megérkezett a felpattanás az USA-ban, amelyet az ázsiai tőzsdéken is emelkedés követett, elsősorban a japán piac vezetésével. A javuló nemzetközi hangulat az európai piacokat sem kerülte el, a kontinens vezető részvényindexei a nap első felében határozott emelkedést mutattak, azonban a vártnál rosszabb amerikai inflációs adat hatására elindult a hangulatromlás. Az Egyesült Államokban vegyesen zárult a kereskedés csütörtökön.

2024. január 11. 22:03 Megosztás Vegyes zárás lett a vége A Nasdaq és a Dow Jones le tudta dolgozni a mínuszokat, az S&P 500 viszont nem tudott a pozitív territóriumba kapaszkodni. Kereskedés végére a Dow 0,04%-os, a Nasdaq 0,004%-os pluszt, az S&P...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés