Előfizetői tartalom

Nem volt erő az USA-ban

Portfolio
A hét korábbi részében látott felemás hangulat tegnap is kitartott az amerikai tőzsdéken, vegyesen zártak a vezető indexek, miután az friss inflációs adatok váratlan emelkedést mutattak decemberre. Ezek után Ázsiában a piacok nagyrészt estek, de a japán tőzsde a trenddel szembemenve tovább emelkedett. Végül, ami az európai tőzsdéket illeti, itt határozott emelkedés látszik a tőzsdéken, a BUX pedig új történelmi csúcsot ért el. Közben az amerikai piacok is pluszban indítottak, az S&P 500 még éves csúcsra is emelkedett, mielőtt elkezdett volna romlani a hangulat. Ma a piac már a nagybanki gyorsjelentésekre figyel, hiszen az USA-ban elindult a jelentési szezon.

2024. január 12. 22:03 Megosztás Vegyes mozgás Vegyesen zártak az Egyesült Államok vezető indexei. A kereskedés utolsó óráiban már nem volt nagy elmozdulás, így a Dow végül 0,3%-os esett. A Nasdaq gyakorlatilag stagnált, míg az S&P 500 0,1%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés