Előfizetői tartalom

Rekordszinten a Gloster nyitott rendelésállománya

Portfolio
A Gloster nettó 4134 millió forint értékű nyitott rendelésállománnyal zárta 2023. negyedik negyedévét, ami 170%-kal magasabb a 2022. év azonos időszakához képest, és új rekordot jelent a cég életében. A nagy növekedést egyszeri hatás is segíti, első alkalommal mutatta ki a korábban akvirált P92 nyitott rendelésálllományát a cég – derül ki a Gloster közleményéből.

A negyedik negyedéves magas nyitott rendelésállomány előzménye, hogy a Gloster 2023. november 30-án egymilliárd forint összeget meghaladó értékű megbízást nyert el a Sony Music-tól, 2023. december 5-én új generációs raktár-automatizálási projektet nyert el, illetve 2023.december 11-én, globális csontvelő donor és őssejt nyilvántartó rendszer fejlesztését jelentette be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés