Előfizetői tartalom

Ítéletet hoztak a dolgozók: ez a 10 legjobb munkahely

Portfolio
Ha valaki igazán jó munkahelyet szeretne, érdemes a technológia, a pénzügy, vagy a tanácsadás területén keresgélni – írja a CNBC a Glassdoor éves rendszerességgel elkészülő felmérése alapján. A Glassdoor kutatása az amerikai vállalatokat rangsorolja dolgozóik véleménye alapján, hogy mennyire jó munkahelynek számítanak a saját alkalmazottaik szerint. A napokban közzétett eredmények azt mutatják, hogy jelenleg a fenti három iparágban a legboldogabbak és legsikeresebbek a dolgozók.

Azokat a vállalatokat értékelte a Glassdoor, amelyek minimum 1000 dolgozót foglalkoztatnak és legalább 75 dolgozói értékelést kaptak 2022 októbere és 2023 októbere között. Minden céget egy 5 fokozatú skálán kellett osztályozniuk a munkavállalóknak több tényező alapján, mint a fizetések, a vállalati kultúra, a menedzsment, a munka-magánélet egyensúlya. Ahogy tavaly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés