Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat a tőzsdéken

Portfolio
Kedd reggel felemás hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően Európában is estek a tőzsdék azt követően, hogy hétfőn az EKB egyik döntéshozója úgy fogalmazott, hogy idén nem számíthatunk kamatvágásra. Az amerikai indexek végül gyengüléssel zártak. A magyar tőzsdén is esést láthattunk, a hazai blue chipek közül azonban már több mint 4 százalékos pluszban is volt a Magyar Telekom, miután a vállalat reggel bejelentette, hogy 15 százalékos áremelést hajtanak végre márciusban. Emellett holnap is érdemes lesz figyelni az Appeninn részvényeit: már közel 25 százalékot ralizott a papír a vasárnapi bejelentést követően.

2024. január 16. 22:04 Megosztás Esett Amerika Eséssel zártak az USA vezető indexei. A Dow 0,6%-os csökkenéssel búcsúzott, az S&P 500 0,35%-ot, míg a Nasdaq 0,2%-ot veszített értékéből. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés