Előfizetői tartalom

Azonnali vizsgálatot rendelt el Nagy Márton minisztériuma a magyarok helyére vietnámiakat felvevő gyárnál

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium kivizsgálja a Bumchun Precision Hungary Kft. esetében kialakult helyzetet - közölte a minisztérium. December óta mintegy 60, magyarországi illetőségű, jórészt munkaerő-kölcsönzőn keresztül érkezett dolgozót bocsátottak el a Bumchun a salgótarjáni üzeméből, ahol elektromos autók akkumulátoraihoz gyártanak alkatrészeket.

A sajtóban megjelent hírek szerint a Bumchun Precision Hungary Kft. 60 fős létszámleépítést hajtott végre, pedig milliárdokat kapott a cég munkahelyteremtésre. Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 17. Milliárdokat kaptak munkahelyteremtésre, most sorra rúgják ki a magyarokat az akkugyárból A megjelent hírekkel kapcsolatosan a Nemzetgazdasági Minisztérium azonnal megkezdte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés