Előfizetői tartalom

300 millió forintos támogatást nyert az Alteo leányvállalata

Portfolio
300 millió forintos támogatást nyert el az FE-GROUP INVEST Zrt. az Energiastratégia Intézet pályázatán, amelyet a 2024 januártól bevezetett visszaváltási rendszerből származó termékdíjköteles termékekből keletkező hulladékok körforgásos gazdálkodásra történő átállásának technológiai támogatására használ fel. A forrás segítségével az Alteo leányvállalata olyan beruházást valósít meg, amelynek révén éves szinten több mint 15 ezer tonna visszaváltási rendszerben gyűjtött hulladékot képes megfelelően válogatni és kezelni.

Egy új hulladékfeldolgozó üzem létrehozására és az ahhoz tartozó speciális gépsor beszerzésére, valamint telepítésére fordítja az Energiastratégia Intézet Nonprofit Kft. pályázatán elnyert, vissza nem térítendő támogatást az FE-GROUP INVEST Zrt. A 300 millió forintos összeg a teljes projekt nagyjából 70 százalékát fedezi, a fennmaradó részben önerőből valósul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés