Előfizetői tartalom

Jó hangulatban zárt Amerika, 1% felett a Nasdaq

Portfolio
A hét korábbi részében leginkább negatív hangulat volt jellemző a tőzsdékre, és ma délelőtt Európában is csak iránykeresés jellemezte a vezető indexeket, azonban délutánra fokozatosan elkezdett javulni a hangulat. A jó nemzetközi hangulattal együtt a magyar piac is emelkedéssel zárt, az OTP pedig közel kétéves csúcsot ért el. Eközben az amerikai piacok is próbáltak talpra állni az elmúlt napok eséséből, elsősorban a technológiai részvények vezetésével.

2024. január 18. 22:14 Megosztás Magára talált Amerika A kamatvágási bizonytalanságok ellenére jó hangulatban telt ma a kereskedés az amerikai tőzsdéken, elsősorban a technológiai részvények iránti kereslet segítette a piacokat. A Nasdaq zárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés