Előfizetői tartalom

Árat emel a Yettel - Itt a bejelentés, így drágulnak az előfizetések

Portfolio
A Telekom és a Vodafone után a Yettel is közzétette, hogy mennyivel emeli árait idén az inflációkövető díjkorrekció nevében. A lakossági és kisvállalkozói számlás tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak a Yettel ügyfelei márciustól, a havidíjon felüli percdíjak és SMS díjak változatlanok maradnak, és a lakossági előfizetések esetén a kiegészítő adatjegyek ára sem változik.

A Yettel lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 2024. március 5-től 15,3%-os díjváltozást tapasztalhatnak, amely a lakossági előfizetések esetén a tarifa havidíjakat érinti. Közleményében kiemeli a cég, hogy ez a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett 2023-as éves inflációnál kisebb mértékű. A havidíjon felüli perc és SMS...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés