FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Már-már szárnyaltak az amerikai részvénypiacok

Portfolio
Az európai piacokon nagyrészt emelkedtek pénteken a vezető részvényindexek, a BUX pedig történelmi csúcsra került részben a Richter jelentős emelkedésének köszönhetően - a gyógyszergyártó ma szintén új csúcsot állított be. Ezzel párhuzamosan az amerikai tőzsdéken is pozitív mozgásokat láttunk délután, majd este igencsak felerősödött az emelkedés, köszönhetően annak is, hogy az amerikai elnök aláírta a kormány március elejéig tartó finanszírozását biztosító átmeneti intézkedést.

2024. január 19. 22:11 Megosztás Minden jó, ha a vége jó A Dow kivételével a kereskedés utolsó óráiban is emelkedtek a vezető amerikai részvényindexek, így a Dow 1,05%-os, az S&P 500 1,23%-os, a Nasdaq 1,70%-os emelkedéssel zárta a hét utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés