Előfizetői tartalom

Mutatunk egy kriptovalutát, amiben épp most indulhat az újabb rakéta

Portfolio
A bitcoin spot ETF elfogadását követően megtorpant az elmúlt hónapokban látott széleskörű rali a kriptovaluták piacán, és egy mélyebb korrekció kezdődött. A következő időszak azonban igencsak izgalmasnak ígérkezhet, miután máris felerősödtek a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy újabb ETF-ek érkezhetnek hamarosan. Mutatunk egy olyan kriptót, amely számára nem túlzás azt állítani, hogy összeálltak a csillagok, és hamarosan nagyot ralizhat.

Újabb ETF-ről suttognak

Nemrég megjelent elemzésünkben már foglalkoztunk vele, hogy a bitcoin spot ETF elfogadása előkészítheti az utat más innovatív kriptotermékek számára is. Több kibocsátó például már beadta a spot ethereum ETF-ekre irányuló kérelmét, és már a solana spot ETF-ek megjelenéséről is egyre több szó esik.

Ha pedig már solana, szerdán a Franklin Templeton nevű vagyonkezelő cég egy X-bejegyzésben méltatta a blokkláncon végrehajtott fejlesztésekett, amely komoly előrelépést jelentenek a decentralizált pénzügyek, az infrastruktúra, az NFT-innovációk és a meme coinok terén is.

Emellett pedig még a Solana Labs társalapítójának, Anatoly Yakovenko-nak vízióját is dicsérték.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés