Előfizetői tartalom

Történelmi csúcsok az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Gazdasági adatok tekintetében ma már túl vagyunk a kínai kamatdöntésen, a jegybank nem változtatott a kamatszinten. Ezen felül ma nem várunk a nemzetközi részvénypiaci folyamatokat érdemben befolyásoló makrogazdasági közlésre, elsősorban az első negyedéves gyorsjelentési szezon friss számai mozgathatják a piacokat. Kifejezetten jó hangulatban zajlik a kereskedés az európai és a tengerentúli tőzsdéken is, Amerikában két vezető részvényindex is történelmi csúcsra jutott. Eközben a hazai piacon is emelkedést láthatunk, a blue chipek közül a Magyar Telekom teljesít a legjobban a múlt hét pénteki, rendkívül magas elemzői célárnak köszönhetően. Emellett az Appeninnél is folytatódik az emelkedés, idén már közel 50 százalékkal került feljebb a sztárpapír jegyzése.

2024. január 22. 22:07 Megosztás Emelkedéssel zártak az amerikai tőzsdék A hét első kereskedési napjának végén a Dow Jones 0,36 százalékos, az S&P500 0,22 százalékos, a Nasdaq 0,32 százalékos pluszban zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés