Előfizetői tartalom

Fordult a kocka Amerikában: vegyesen zártak a tőzsdék

Portfolio
Ma reggel az ázsiai piacokon kedvező hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Hang Seng index vezette, miután közel 300 milliárd dolláros intézkedéscsomagot fontolgatnak a kínai hatóságok a részvénypiaci zuhanás megállítására. Ezt követően Európában és Amerikában is kisebb elmozdulásokat láthatunk. A magyar tőzsde eközben egyre csúnyább képest fest: a blue chipek közül a Magyar Telekom és az OTP vezetik az esést. Emellett pedig a forint is erős nyomás alá került, miután a piaci szereplőket meglehetősen aggasztja, hogy a kormány belenyúlhat a változó kamatozású hitelekbe.

2024. január 23. 22:00 Megosztás Vegyes zárás lett a vége Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék: az S&P 500 és a Nasdaq emelkedni tudtak, de a Dow Jones mínuszban zárt. Az alapvetően optimista befektetői hangulatot a vártnál gyengébb gyorsjelentési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés