Előfizetői tartalom

Nem volt nyugtuk 2023-ban a magyaroknak, kíméletlenül csaptak le nyáron a viharok

Portfolio
Tavalyhoz hasonlóan az Allianz Hungária biztosító idén év elején is megvizsgálta az előző évre vonatkozó kárstatisztikáit. 2023-ban a társaság összesen mintegy 15 százalékkal több lakóingatlannal kapcsolatos káresetet regisztrált, mint 2022-ben, több mint százezer a károk száma. Az idei nyár az egyik legpusztítóbb volt viharok tekintetében – a nyári hónapokban 50 százalékkal volt magasabb a károk száma az előző év azonos időszakához képest.

Biztosítás 2024 A lakásbiztosítással kiemelten foglalkozunk a Portfolio február 27-i Biztosítás 2024 konferenciáján, érdemes még olcsóbban, Early Bird áron regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés A lakásbiztosításoknál a károk típusát tekintve továbbra is a csőtörés a leggyakoribb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés