Előfizetői tartalom

Új történelmi csúcsra emelkedett az S&P 500!

Portfolio
Kifejezetten jó hangulatban telt a kereskedés ma a tőzsdéken, Európában pozitív mozgásokat láthattunk, míg az USA-ban az S&P 500 új történelmi csúcsra emelkedett. Ma elsősorban a vállalati gyorsjelentésekre figyeltek a befektetők, a Netflix például több mint 10 százalékot emelkedett, miután jelentős előfizetőszám növekedésről számolt be, de a mai napra is jutnak még izgalmak, hiszen a piaczárás után többek között a Tesla és az IBM is közzéteszi legfrissebb számait.

2024. január 24. 21:58 Megosztás Itt a vége A zárásra elfogyott a lendület az amerikai tőzsdéken: a Dow 0,3 százalékos mínuszban zárt, míg az S&P 500 mindössze 0,1, a Nasdaq pedig 0,3 százalékos pluszban zárt. A nap nagy vesztese az arany volt:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés