Előfizetői tartalom

Új csúcson zárt az S&P 500

Portfolio
Felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően Európában is iránykeresés jellemezte a kereskedést. Az amerikai tőzsdéken csendesen indult a nap, majd a nap végére emelkedtek az irányadó indexek, az S&P 500 új történelmi csúcson zárt. Esett az OTP, és vele együtt a többi magyar blue chip is miután vasárnap este egy kiszivárgott dokumentumból kiderült, hogy az EU arra készül, hogy gazdasági nehézségeket okozzon Magyarországnak, amennyiben a magyar kormány nem fog a többségnek megfelelően szavazni az Ukrajnának szánt segély ügyében. Gazdasági események szempontjából csendesen indul a hét, a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon azonban legeseménydúsabb hete következik: a többek között olyan nagyvállalatok legfrissebb számait is megismerhetjük, mint a Microsoft, az AMD, az Alphabet, vagy például az Apple és az Amazon. Emellett Fed-kamatdöntés is lesz a héten.

2024. január 29. 22:05 Megosztás Itt az új történelmi csúcs az S&P 500 indexnél A nap végére határozott emelkedés bontakozott ki az amerikai tőzsdén, a Dow 0,5 százalékos, a Nasdaq 1 százalékos, az S&P 500 pedig 0,7 százalékos pluszban zárt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés