Előfizetői tartalom

Nagyot estek a céges áramárak Magyarországon, de a kicsik még mindig hátrányban maradhattak

Portfolio
A 2023-as 180-240 forint/kWh körüli árszint után tavaly év végén már "csak" 65-70 forint körüli árszinten tudtak az idei évre fixált áras áramvásárlási szerződéseket kötni a magyarországi vállalkozások, de a kis fogyasztású cégeknél ez inkább 90 forint körül lehetett, mert ők még mindig relatív hátrányban vannak az energiabeszerzéseknél – derül ki a 24.hu körképéből. A céges energiabeszerzési szerződések jellemző gyakorlatairól, a tendenciákról, lehetőségekről részletesen szó lesz a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, amelyre itt lehet regisztrálni.

A cikk részletesen felidézi a Portfolio által tavaly ősszel elsőként megírt Eurostat adatokat, miszerint az Európai Unión belül Magyarországon volt messze a legmagasabb a villamosenergia ára a közepes és nagyvállalati fogyasztók körében 2023 első félévében, illetve a legkisebb céges fogyasztók körében érte el a villamosenergia ára a legmagasabb árszintet a fogyasztói kategóriák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés