Előfizetői tartalom

Borús hangulatban várják a tőzsdék a fontos ülést

Portfolio
Összességében rossz hangulatban nyitottak az amerikai tőzsdék, a Dow Jones stagnál, a S&P 500 0,6 százalékot esett, míg a Nasdaq a kedvezőtlenül alakuló gyorsjelentéseknek köszönhetően 1,2 százalékos mínuszban van. Elsősorban az esti kamatdöntő ülésre várnak a befektetők, az itt elhangzott iránymutatásnak komoly hatásra lehet a részvénypiacokra.

A Dow Jones komponensei között a következő elmozdulások láthatók. A legjobban a Boeing és Goldman Sachs papírjai teljesítenek, míg a leggyengébben a Cisco és Apple papírjai szerepelnek a mai nyitás után. Dow részvények mai árfolyamváltozása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-62435 img").remove(); const chart_62435 = new HorizontalBarChart([{"x":"Boeing","y":3.3},{"x":"Goldman...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés