Előfizetői tartalom

Nagy dobás készülődik a magyar közigazgatásban, a mesterséges intelligenciát is bevetik

Sokkal kevesebb felhasználóval működtethető, magasan automatizált, egyszerűbben kezelhető ügyviteli rendszert szeretnénk bevezetni a magyar közigazgatási szerveknél - árulta el Szajbély Benedek, a Griffsoft vezérigazgatója. A minisztériumoknak, közigazgatási intézményeknek gazdálkodási rendszert szállító cégnél elindították a "Holdraszállás" nevű projektet, amely célja, hogy a rendszer felhasználói számát még ebben az évtizedben a mostani 30 százalékára csökkentsék. Szajbély György elnökkel és Szajbély Benedek vezérigazgatóval a 35 éves társaság rövid történetéről és a generációváltás kihívásairól is beszélgettünk.

AI in Business 2024 A mesterséges intelligencia hasznosításáról is szó lesz a Portfolio április 23-ai AI in Business c. konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A hazai IT-piac kialakulásának gyökeréig nyúl vissza a Griffsoft története. Mivel foglalkozott egy IT-cég 35 évvel ezelőtt?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés