Előfizetői tartalom

Hajszálra az 5000 pontos álomhatártól az S&P 500 index

Portfolio
Vegyes képet mutatnak ma a világ tőzsdéi, Európában a korábbi iránykeresés után délutánra emelkedés kezdett kialakulni, miközben a tegnap még új csúcsokat döntő amerikai tőzsdék ma látszólag szünetet tartanak, hiszen csak iránykeresés és minimális elmozdulás látszik a vezető tengerentúli indexeken. Utóbbihoz hasonló a helyzet a magyar piacon is, a BUX csak kis mozgásokat mutat. Az amerikai S&P 500 index történelmi csúcson fejezte be a kereskedést.

2024. február 08. 22:14 Megosztás Jó volt a hangulat a tengerentúlon Végül mindhárom amerikai tőzsdeindex a pozitív tartományban fejezte be a napot. A Dow Jones 0,13%-ot emelkedett, az S&P 500 index 0,06%-ot. Ez utóbbi csupán 2 ponttal maradt el az 5000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés