Elbizonytalanította a közfelháborodás a BKK-t, bukhatnak az első ajtós felszállás tervei
Üzlet

Elbizonytalanította a közfelháborodás a BKK-t, bukhatnak az első ajtós felszállás tervei

Portfolio
Felemás fogadtatást kapott a terv, ezért felvetődött a Budapesti Közlekedési Központnál, hogy mégsem vezetik be az első ajtós felszállást a fővárosi busz- és trolijáratokon hétköznap 20 óra után – értesült a Telex.

Hétköznap 20 óra után, hétvégén és ünnepnapokon csak az első ajtónál lehet felszállni a jövőben a fővárosban közlekedő buszokra és trolikra – közölte még január 16-án a Budapesti Közlekedési Központ, jelezve: január 19-től, péntektől fokozatosan vezetik be az új rendszert. Az újdonságot ebből a szabálynak a hétköznap 20 óra utánra való kiterjesztése jelentette.

A döntést a biztonság és a komfort fokozásának a szándékával indokolták, azt nem említették, hogy a jegybevételekre is jótékony hatással lehet. Hogy tényleg komfortosabb lenne az első ajtós felszállás, azt az elképzelést viszont sokan kritikával fogadták, ezért felmerült, hogy a „jelenlegi kényes időszakban a béke kedvéért” inkább megszakítanák, törölnék a bevezetés február végi és márciusi ütemeit.

A cég egyelőre nem cáfolta, de nem is erősítette meg az értesülést, de megígérték, hogy a nyilvánosságot tájékoztatni fogják az első ajtós felszállás kiterjesztésével kapcsolatos döntésekről.

Címlapkép forrása: Shutterstock

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Rég nem voltak ekkora bajban az ukrán erők – Itt van három frontszakasz, ahol beüthet a katasztrófa
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.