Előfizetői tartalom

Véget ért a kísérlet: nem lesz 4 napos munkahét a Telekomnál

Portfolio
A Magyar Telekom 2022. nyarán indította el pilot programját a 4 napos munkarend tesztelésére. A magyar munkaerőpiacon egyedülálló kísérlet során a vállalat 300 kolléga részvételével tanulmányozta a 4 napos munkarend megvalósíthatóságát nagyvállalati környezetben. Másfél évnyi tapasztalat eredményeit összesítve és mérlegelve kiderült, hogy a 4 napos modell nem alkalmazható egységesen minden munkatársra, így a vállalat úgy döntött, lezárja a projektet és tovább keresi azt a megoldást, amely széleskörűen biztosíthatja a munka- magánélet egyensúlyának javulását – olvasható a vállalat közleményében.

Portfolio Investment Day 2024 Mibe fektessünk 2024-ben? Az állampapír, a részvény, az arany, a kripto vagy az ingatlan lesz a nyerő? Szakértőink minden kérdésre választ adnak. Ha fontos önnek, hogy megtakarításai optimális befektetésekben gyarapodjanak, akkor ott a helye a konferenciánkon! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés