Előfizetői tartalom

A kormány szerint már most nagy a verseny a lakásbiztosítási ügyfelekért

Portfolio
Érdemben nőtt a verseny a lakásbiztosítók között, így jelentős összeget spórolhatnak a családok – hívta fel a figyelmet a márciusban esedékes lakásbiztosítási kampánnyal kapcsolatban a Nemzetgazdasági Minisztérium. A kampányban érvényes díjakat (a minősített fogyasztóbarát termékekét leszámítva) egyébként még nem ismerjük, azokat ráérnek március 1-jén meghirdetni, és menet közben tudják akár módosítani is a biztosítók.

Biztosítás 2024 A témával kiemelten foglalkozunk a Portfolio jövő keddi Biztosítás 2024 konferenciáján, még nem késő regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés 2024 márciusában a váltás költségeit tekintve ingyenes időszakot hozott létre a lakásbiztosítások megújítása érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés