Előfizetői tartalom

Már csak pár óra és jön az Nvidia nagy eseménye - Mire számíthatunk?

Portfolio
Rég vártak már valamit ennyire a befektetők a Wall Street-en, mint az Nvidia szerdai piaczárást követően érkező gyorsjelentését. Nem véletlenül, hiszen a cég az AI-forradalom zászlóshajója, az elmúlt alkalmak során ráadásul rendre túlszárnyalta az elemzői várakozásokat a vállalat. Az elvárások éppen ezért hatalmasak, olyannyira, hogy alapvetően határozhatják meg az eredmények a piaci hangulatot a következő napokban. A nagyobb elmozdulás garantált, benne van egy nagyobb esés az elmúlt időszakban látott rali után?

Nagy elmozdulás jöhet

Az Nvidia árfolyama az idei évben 40 százalékos pluszban van, amivel egyenesen a harmadik legértékesebb cég lett az Nvidia a Microsoft és az Apple után. Többek között olyan nagy is neveket sikerült lehagyniuk, mint a Google anyacége, az Alphabet, vagy az Amazon.

Kedd után azonban szerdán is profitrealizálást láthatunk, melynek következtében már közel 10 százalékot esett az árfolyam a korábbi 746 dolláros történelmi csúcsáról:

nvidia0221

Az amerikai részvényopciós piacon való pozícionálás alapján komoly mozgás jöhet az árfolyamban: az ORATS nevű opció elemzési szolgáltató adatai szerint 

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Nagy elmozdulás jöhet az Nvidiában
  • Mire lesz érdemes figyelni?
  • Benne van egy nagyobb esés?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés