Előfizetői tartalom

Mostantól zöld alapként működik az Erste ingatlanalapja

Portfolio
A magyarországi ingatlanalapok közül elsőként ESG-alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap. Az ingatlanalap tulajdonában lévő épületek – értékalapon számítva – több mint fele „A” kategóriás irodaház, amelyek mindegyike rendelkezik legalább egy zöld minősítéssel. Az Erste Alapkezelő így már hat ESG alapot kezel, ezek nettó eszközértéke összesen meghaladja a 739 milliárd forintot - áll a bank közleményében.

Február közepétől ESG befektetési alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap, a bank közleménye szerint ezzel az elsők a magyarországi ingatlanalapok között, abban, hogy tevékenységüket a fenntarthatósági, vagyis ESG-szempontok (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) figyelembevételével végzik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés