Előfizetői tartalom

Még három évig marad Rékasi Tibor a Telekom élén

Portfolio
A Magyar Telekom igazgatósága a 2024. február 22-i ülésén döntött Rékasi Tibor vezérigazgatói szerződésének meghosszabbításáról. Rékasi Tibort 2018. júliusában nevezték ki a Magyar Telekom vezérigazgatójának, mely megbízatást 2020. év végén további 3 évre meghosszabbították. Az igazgatóság mostani döntése értelmében Rékasi Tibor szerződése újabb 3 évig, 2027. június 30-ig szól - derül ki a Magyar Telekom közleményéből.

Daniel Daub, az Igazgatóság elnöke a döntés kapcsán elmondta: Rékasi Tibor 2018-as vezérigazgatói kinevezése óta növekedési pályára állította a vállalatot és minden piaci szegmensben megerősítette a Telekom magyarországi pozícióját. Irányítása alatt erősödött az ügyfelek elégedettsége és nőtt a márka értéke, személyes víziója kiválóan támogatja a vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés