Előfizetői tartalom

Nőtt a magyar biztosítási piac, de 100 befizetett forintunkból 14-et elvittek a különadók

Portfolio
Jóval az infláció alatt, 5 százalékkal 1563 milliárd forintra nőtt tavaly a magyar biztosítási díjbevétele a MABISZ friss adatai szerint. A szektor különadóterhe 211 milliárd forintra rúgott, ami a díjbevételek egészen nagy arányát, 13,5 százalékát jelentette. Az ügyfeleknek így is 811 milliárdot fizettek ki a biztosítók, ami enyhe emelkedést jelentett. A szektor a lakásbiztosítási kampányra készül, az életbiztosításoknál pedig a felkészülés éve az idei. A témával részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő heti Biztosítás 2024 konferenciáján, érdemes eljönni.

Biztosítás 2024 Erdős Mihály, a MABISZ elnöke is előadást tart a Portfolio keddi Biztosítás 2024 konferenciáján, még nem késő regisztrálni! Információ és jelentkezés 5%-kal nőtt tavaly a magyar biztosítási piac Erdős Mihály, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) elnöke (címlapképünkön)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés