Előfizetői tartalom

Új részvények tőzsdei bevezetéséről és igazgatóság tag lemondásáról tájékoztatott az OXO Technologies

Portfolio
Csütörtök délután, illetve este két közlemény jelent meg a Budapesti Értéktőzsdén az OXO Technologies Holding Nyrt. kapcsán. Az egyik a korábban elhatározott alaptőke-emeléssel kapcsolatban létrejött részvények tőzsdei bevezetését és egy igazgatóság tag lemondását rögzíti, a másik pedig az említett részvények Xtend piaci regisztrációjáról szól.

Az egyik közleményben arról tájékoztatta a cég a befektetőket, hogy új részvények tőzsdei bevezetésére kerül sor, valamint lemondott egy igazgatósági tag. Előbbi téma kapcsán a közlemény emlékeztet rá, hogy a társaság 2023.12.01-én új részvények zártkörű forgalomba hozataláról döntött, melynek eredményeképp a Társaság alaptőkéje 3.746.100 EUR-ról 3 971 364...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés