Előfizetői tartalom

Viszi a hátán az Nvidia a tőzsdéket, nagy rali volt Amerikában

Portfolio
Jó hangulatban zajlott a kereskedés csütörtökön a külföldi tőzsdéken, a Nikkei, a DAX, a Stoxx 600 és az S&P 500 is új csúcsra ment, miután a vártnál szebb számokat jelentett az Nvidia, ami lendületet adott a részvénypiacoknak. Makroadatokból sem volt ma hiány, európai és amerikai beszerzési menedzser index adatok, és inflációs statisztika érkezett a nap folyamán. A magyar piacon alulteljesítő volt, esett a BUX, és miután a tőzsde bezárt, a Magyar Telekom a vártnál szebb számokat publikált.

2024. február 22. 22:16 Megosztás Nagy rali volt Amerikában Az Nvidia vártnál jobb gyorsjelentése az amerikai piacokon is igencsak pozitív hangulatot teremtett és főként az S&P-nél (+2,1%) és a Nadaq-nál (+3%) ritkán látható mértékű index emelkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés