Előfizetői tartalom

A héten kezdődik a lakásbiztosítási kampány: itt a lista, mire figyeljünk különösen

Portfolio
Hivatalosan pénteken veszi kezdetét az első lakásbiztosítási kampány, melynek keretében gyakorlatilag minden lakástulajdonos felülvizsgálhatja jelenlegi lakásbiztosítását. A koncentrált figyelem hatására akár több százezer lakásbiztosítást is lecserélhetnek az ügyfelek. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) közleményben gyűjtötte össze, mire érdemes figyelniük.

Biztosítás 2024 Kiemelten foglalkozunk a kampánnyal a Portfolio keddi Biztosítás 2024 konferenciáján, még mindig nem késő regisztrálni! Információ és jelentkezés A kampányban kiemelt szerep jut a független alkuszoknak: az eddig jellemző 20 százalék helyett márciusban a lakásbiztosítási szerződések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés