Előfizetői tartalom

Folytatódik a fogyóbogyós őrület, kilőtt egy újabb gyógyszergyártó árfolyama

Portfolio
A dán Zealand Pharma árfolyama több mint 30 százalékot emelkedett, miután a cég pozitív teszteredményeket közölt a májbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerének klinikai vizsgálatairól. A jelentős árfolyammozgás mögött az áll, hogy a gyógyszert az elhízás kezelésére is tesztelik, amely jelenleg az egyik legizgalmasabb és legfelkapottabb terület a gyógyszeriparban - írta meg a Cnbc.

A Zealand Pharma dán gyógyszergyártó részvényárfolyama jelentős mértékben emelkedett, miután a vállalat kedvező eredményeket közölt egy májbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerével kapcsolatos vizsgálatról. A heves árfolyammozgás mögött azok a várakozások állnak, hogy a gyógyszer potenciális kihívó lehet a fogyást elősegítő gyógyszerek piacán, amely az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés