Előfizetői tartalom

Nagyot rántottak a bitcoinon

Portfolio
Gyengén alakult a hét eleje a tőzsdéken, a vezető indexek nagyrészt visszahúzódtak a korábbi rekordközeli szintekről. A keddi kereskedésben leginkább iránykeresés volt a jellemző, Európában vegyes mozgásokkal indult a nap, amelyet később kisebb esés váltott fel és hasonló a helyzet jelenleg az USA-ban is. Ehhez képest a kriptopiacon komoly emelkedés látszik, a bitcoin árfolyama közel 5 százalékkal került ma feljebb. Makrogazdasági események szempontjából is vannak ma izgalmak, a Magyar Nemzeti Bank gyorsított a kamatcsökkentési tempón, amire megütötték a forintot. Mindeközben a nemzetközi befektetők már készülnek a csütörtökre, amikor megjelenik a Fed közelről figyelt inflációs mutatója.

2024. február 27. 21:55 Megosztás Felemás állapotban zárt a piac Felemás elmozdulásokat láthattunk ma a vezető amerikai tőzsdéken: a Dow 0,24 százalékkal került lejjebb, a Nasdaq azonban 0,37 százalékot emelkedett, míg az S&P 500 0,15 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés