Előfizetői tartalom

Jócskán verte a várakozásokat a Janaf

Portfolio
Nemrég a Portfolio is beszámolt róla, hogy a Mol után Slovnaft is éles hangnemben kritizálta a szerintük méltánytalanul magas horvát tranzitdíjakat. Hernádi Zsolt nemrég úgy fogalmazott, hogy a Janaf egyszerűen visszaél a kiszolgáltatott helyzetükkel. A Janaf kedden tette közzé negyedik negyedéves és egyben a 2023-as pénzügyi évre vonatkozó jelentését, a cég nyeresége pedig igencsak megugrott az időszak során, jócskán felülmúlva ezzel az előzetes várakozásokat.

A Janaf profitja 2023-ban mintegy 27,6 százalékkal emelkedett, elérve ezzel az 51,9 millió eurót. A cég bruttó nyeresége 26,7 százalékos növekedést követően elérte a 63,4 millió eurót, ami mintegy 73,1 százalékkal meghaladta az előzetes várakozásokat. Ami az egyéb sorokat illeti, A Janaf teljes bevétele 153,3 millió euró volt tavaly, ami 28,7 százalékos növekedést jelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés