Előfizetői tartalom

Beindulni látszik a piac - Tuti üzletté válik a zöldítés?

Portfolio
Magyarországi szakértők, vállalatok százai dolgoznak azon, hogy a saját területükön, - legyen szó finanszírozásról, ipari tevékenységről, épületszektorról, vagy sok más területről - egy zöldebb üzletmenet, és így egy fenntartható napi működés valósulhasson meg. Az ESG, a zöld technológia, a környezeti és társadalmi szempontok mindenkit egyre komolyabban érintenek, és az üzleti világot is jócskán befolyásolják. Jól mutatja ezt az elmúlt napok hírdömpingje is: más és más szervezetek, vállalatok számoltak be újonnan indított ESG-programról, partnerségi megállapodásról, vagy elnyert zöld tanúsítványról. A zöld átállás különböző aspektusaival a Portfolio is foglalkozik az április 24-i össziparági Sustainable Tech konferencián.

Lássunk néhányat az elmúlt napok bejelentéseiből, ami mind a zöld átállást, az ESG-szempontoknak való megfelelést, és egy fenntartható jövőt támogató üzleti megoldás a hazai piacon. Sustainable...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés