Előfizetői tartalom

Új kedvence van a magyar befektetőknek

Portfolio
A nyitást követően valósággal széttépték a befektetők a Duna House részvényeit a befektetők, miután a cég a gyengébb negyedik negyedéves eredmények ellenére bőséges osztalékot fizethet. A cég papírjai már közel 28 százalékos pluszban is voltak ma reggel. A lista másik végén a Masterplast áll, a cég részvényei már több mint 5 százalékot estek, miután a tegnapi leminősítést követően ma csalódást keltő eredményekről számolt be a cég.

Kilőtt a Duna House!

A Duna House árfolyama jelenleg 18,8 százalékos pluszban van, napon belül pedig már több mint 27 százalékos pluszban is volt a papír.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Az emelkedés hátterében az áll, hogy ugyan nem alakult jól a negyedik negyedév a cég számára, ennek ellenére mégis van minek örülni, ugyanis az éves eredményen felül további tételeket is kifizet osztalékként a cég a részvényeseknek.

Az igazgatóság a Csoport osztalékpolitikája szerinti osztalékon felül további tételek kifizetését javasolja:

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés