Előfizetői tartalom

Újabb rekordévet zárt az AutoWallis

Portfolio
2023-ban is rekord árbevételt és nyereséget ért el az AutoWallis Csoport. A tavalyi növekedést is akvizíciók támogatták az organikus bővülés mellett, így a már döntően régiós jelenlétű vállalat 366 milliárd forintos árbevételt és 20 milliárd forintos EBITDA-t ért el, az egy részvényre jutó nyeresége pedig 21 forint fölé emelkedett.

Új rekordok A működési környezetet tekintve, Magyarországon 3,4 százalékkal csökkent a forgalomba helyezett új személyautók száma, míg az AutoWallis releváns közép-kelet-európai piacain regisztrált új személyautók száma átlagosan 11,6 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. A vállalat növekedését tekintve így kedvezően hatott a külföldön tapasztalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés