Előfizetői tartalom

Megszólalt a 4iG a gyorsjelentés után - Itt van minden, amit tudni kell a számokról

Portfolio
Megtartotta szokásos gyorsjelentést követő tájékoztatóját ma reggel a 4iG, amelyen a társaság vezérigazgatója, Fekete Péter részletezte, hogy hogyan teljesítettek az egyes szegmensek és leányvállalatok, mitől ugrott meg több mint a duplájára a bevétel és az EBITDA, és beszélt arról is, hogy mi az a vételár-allokációs hatás, ami IFRS szerinti veszteséget okozott a tavalyi évben az adózott eredmény szintjén, és anélkül mekkora profitot könyvelt el a cégcsoport.

Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 29. Nagyot dobott a Vodafone a 4iG bevételein Fekete Péter a legutóbbi gyorsjelentés óta eltelt időszak fontosabb eseményeivel kezdte a prezentációt. Kiemelte, hogy decemberben a Scope Ratings stabilról pozitívra javította a kilátásokat, és február elején nem kötelező érvényű megállapodást írt alá az egyiptomi távközlési céggel nagykapacitási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés