Előfizetői tartalom

Nagy meglepetésekkel és hatalmas kedvezményekkel indult a lakásbiztosítási kampány

Portfolio
10, 50, de akár 60 százalékos díjkedvezménnyel nyitott a lakásbiztosítási kampány a hazai biztosítóknál az online alkuszoktól származó adatok szerint, így alig akad olyan ügyfél, aki ne találhatna jobb, olcsóbb biztosítást magának. Az insura.hu biztosításközvetítő adatai szerint a KÖBE, az Alfa és a Generali biztosítóknál kötötték az összes új szerződés 52 százalékát, a Biztosítási Elemző Központ szerint a legtöbben a K&H, az Alfa, a KöBE, a Groupama és Generali lakásbiztosítási ajánlatait választják.

60%-os díjkedvezmény is előfordul A díjösszehasonlító oldalakat tesztelő Biztosítási Elemző Központ (BEK) számításai szerint a biztosítót váltó ügyfelek becsült átlagos megtakarítása az alkuszi oldalakon mintegy 25 ezer forint szerződésenként, a vasárnap estig kezdeményezett több ezer szerződés alapján. Az első pár nap adatai alapján kijelenthető, alig akad olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés