Előfizetői tartalom

Ekkor jöhet a várt esés a tőzsdéken?

Portfolio
Jim Cramer hétfőn a CNBC Mad Money című műsorában az ágazati buborékról beszélt. Cramer, aki leginkább téves megmondásairól híres, ezúttal arra hívta fel a figyelmet, hogy jó vételi lehetőségek adódhatnak az amerikai tőzsdéken pénteken abban az esetben, ha esés kezdődne a vártnál erősebb foglalkoztatottsági adatok következében.

Készen állok a vásárlása, ha esés lesz - mondta Jim Cramer, aki ezt követően az ágazati buborékokkal foglalkozott. Szerinte a felkapott ágazatokban a magas nyereségek indokolják az erős tőzsdei teljesítményt. A mesterséges intelligenciával kapcsolatban Cramer elmondta, hogy a jelenlegi népszerűség ellenére a befektetők talán még nem is sejtik, hogy ez az új technológia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés