Előfizetői tartalom

Nagyon bejött az AI az egyik magyar fintechnek, így néz ki a recept

AI-megoldással építi bizniszét a magyar alapítású brókerválasztó oldal, a BrokerChooser. A tavaly elindult mesterséges intelligencia projekt a fintech társaság saját bevallása szerint a bevételeik növekedésének motorja volt: egy AI-megoldás segítségével ma már 65 nyelven jelennek meg tartalmaikkal, ez pedig jelentősen növelte a célközönségüket. Az innovációs kalandok néha zsákutcába vezetnek, de az AI-t nem nézegetni kell, hanem el kell indulni a rögös úton. Bedő Tibor alapító-vezérigazgatóval és Sallai Linda stratégiai tanácsadóval beszélgettünk minderről.

AI in Business 2024 A BrokerChooser képviselője is részt vesz április 23-ai AI in Business konferenciánkon, ahol az AI-megoldások bevezetéséről is szó lesz. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A BrokerChooser sztori A BrokerChooser magyar gyökerű startupot 2016-ban alapította Bedő Tibor (CEO)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés