Előfizetői tartalom

Reagált a Novis Biztosító az MNB közleményére

Portfolio
A magyar jegybank közleménye nyomán hétfőn arról írtunk, hogy tolódik a Novis Bizosító felszámolása. Akkori cikkünket a biztosító most azzal pontosította: nem arról van szó, hogy az illetékes szlovák bíróság egyszerűen csak lassan haladna a Novis felszámolásának elrendelésével, ugyanis még a tevékenységi engedély visszavonásáról szóló szlovák jegybanki döntés is jogvita tárgya.

A biztosító Portfolio-nak elküldött tájékoztatása szerint 2024. február 13-án kelt határozatában a bíróság arról rendelkezett, hogy felfüggeszti a felszámolás elrendelésére irányuló, a Szlovák Nemzeti Bank által kezdeményezett eljárást mindaddig, amíg a Novis biztosítási tevékenység folytatására vonatkozó engedélyének visszavonása ügyében a biztosító által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés