Előfizetői tartalom

Betesznek a sztrájkok a Lufthansának, de van itt egy jó hír is

Portfolio
A Lufthansa arra figyelmeztetett, hogy az első negyedévben növekedni fognak a működési veszteségei és visszafogott kilátásokat vázolt fel 2024-re, mivel költséges munkaügyi vitákkal küzd, amelyek ellensúlyozzák az utazási piac fellendülésének poizitív hatásait. Jó hír viszont, hogy a Covid-járvány óta először újra fizetne osztalékot a cég.

A Lufthansa közölte, hogy az első negyedévben növekedni fog a működési vesztesége, és óvatosan nyilatkozott a 2024-es év kilátásaival kapcsolatban is. A Lufthansa működési nyeresége 76%-kal nőtt 2023-ban az előző évhez képest, bár a bevételek növekedése elmaradt az elemzők által várttól - derül ki a ma reggel közzétett gyorsjelentésből. A menedzsment várakozásai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés