Előfizetői tartalom

Elfáradtak a tőzsdék a történelmi csúcsok után, lekanyarodtak az amerikai indexek

Portfolio
Pozitív hangulatban érkeztek meg a hét végéhez a tőzsdék, viszont ma már az európai piacokon csak iránykeresés látszott, az amerikai tőzsdék pedig lefordultak a kereskedés végére, a napközben felállított történelmi csúcsok után. Itthon kiemelten figyelt a piac az OTP-re, hiszen éjjel tette közzé negyedik negyedéves számait a bankcsoport, melyekre első körben pozitívan reagáltak befektetők, de délutánra esésbe kapcsolt a bankpapír árfolyama, lefelé húzva ezzel a magyar tőzsdét. Eközben makrofronton sem unatkoztunk, itthon megérkezett a februári inflációs adat és a meglepő az államháztartási adat, délután pedig a mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak létszámának változása jött meg az USA-ból.

2024. március 08. 22:06 Megosztás Több mint 1 százalékot esett a Nasdaq Mínuszban fejezték be a napot a vezető amerikai indexek, a Dow 0,2 százalékot esett, és október óta a legrosszabb hetét zárta. A Nasdaq 1,1 százalékkal került lejjebb az Nvidia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés