Előfizetői tartalom

Lakásbiztosítási kampány: hétvégén is lehet ügyet intézni

Portfolio
A március 1-jén indult és április 2-án éjfélig tartó hazai lakáskampányban mindenki soron kívül, díjmentesen újíthatja meg lakásbiztosítási szerződését. A biztosítótársaságok kedvező konstrukciókkal és akciókkal készültek erre az időszakra, és van olyan biztosításközvetítő, ahol hétvégén, személyes megkereséssel is lehet ügyet intézni.

A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára indított országos kampány célja a meglévő mintegy 3,3 millió lakásbiztosítási szerződés megújítása, a piaci verseny élénkítése, az alulbiztosított vagy a több mint egymillió egyáltalán nem biztosított otthon fokozottabb védelmének kiépítése, valamint a magyar családok lakásbiztosítási termékekkel kapcsolatos edukációja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés