Előfizetői tartalom

Tovább hasít az export, nagyon erős számok jöttek a Nyomdától!

Portfolio
Közzétette legfrissebb, negyedik negyedéves számait a Nyomda. A cég bevételei a 2023-as pénzügyi évben 28%-kal növekedtek, a stratégiai termékszegmensek közül kiemelendő a biztonsági termékek, megoldások forgalma, ami 90%-kal magasabb a 2022-es értéknél. Zsámboki Gábor, a cég vezérigazgatója kiemelkedőnek nevezte a 2023-as évet, emellett azt is bejelentette, hogy az igazgatóság 250 forintos osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek.

A Nyomda negyedik negyedéves bevétele 11,4 milliárd forint volt, ami 42,5%-kal magasabb az egy évvel ezelőttihez képest - derül ki a cég ma, piaczárás után publikált gyorsjelentéséből. A cég profitja az időszak során 775 millió forint volt, ami közel négyszerese az egy évvel ezelőttinek. A növekedést ezúttal is főként az export árbevétel növekedése hajtotta, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés