Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak a vezető amerikai részvények

Portfolio
Hétfőn az európai tőzsdéken esést láttunk, eközben új történelmi csúcsora ment 72 ezer dollár felett a bitcoin, az arany pedig a 2200 dollár közelében, új történelmi csúcs körül oldalazott. A magyar tőzsdén mind a négy vezető papír esett (-1,3%), a legnagyobbat az OTP Bank mutatta, így a BUX-index is 0,7%-os mínuszban zárt. Ez a borongós európai hangulat azonban nem terjedt át tartósan az amerikai börzékre, amelyek végül vegyesen, enyhe elmozdulások mellett zártak.

2024. március 11. 22:14 Megosztás Kis elmozdulásokkal zárt Amerika A három vezető részvényindex közül a legnagyobb mozgás záráskor a Nasdaq-nál látszott, amely 0,4%-kal csökkent. Az S&P szerény, 0,1%-os mínuszban zárt, a Dow Jones pedig hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés