Előfizetői tartalom

Húsz-harminc százalékot spórolhat, aki most vált lakásbiztosítást, de nem ez a lényeg

Portfolio
Fokozatosan aktivizálódó ügyfelekre, a kampány végére mintegy 100 ezer biztosítást váltóra számít a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) – közölték a szövetség mai sajtótájékoztatóján. Láthatóan felértékelődött az alkuszi összehasonlító csatornák szerepe, és jelentősen megnőtt a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások (MFO-k) értékesítése.

Papp Lajos, a FBAMSZ elnöke (címlapképünkön) a sajtóeseményen hangsúlyozta: nem a szerződések minden áron történő lecserélése a cél, hanem azok áttekintése, aminek az eredménye lehet a váltás egy kedvezőbb biztosításra, különösen akkor érdemes felülvizsgálni a lakásbiztosítást, ha arra az elmúlt 2-3 éven belül nem került sor, a kampány erre remek lehetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés