Előfizetői tartalom

Keszthelyi Erik: A csapból is mi folyunk, hogy jó legyen a lakásbiztosításod

Portfolio
Az alkuszoknak hatalmas felelősségük van abban, hogy megfelelő biztosítással rendelkezzenek az ügyfelek. A márciusi lakásbiztosítási kampány különösen is ráirányítja a figyelmet a fedezetek felmérésének és ismeretének a fontosságára, az alkusz ezt példákon keresztül tudja bemutatni – hívta fel a figyelmet videóinterjúnkban Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz elnök-vezérigazgatója, aki a közelmúltban megrendezett Biztosítás 2024 konferencia szünetében nyilatkozott a Portfolio kameráinak.

A március 1-je és március 31-e között zajló lakásbiztosítási kampány egészen új, soha nem volt még ilyen Magyarországon. A szerződésüket felmondó ügyfelekért versenyeznek a biztosítók, de nem mindig a legolcsóbb biztosítás a legjobb: ha rossz értéken kötjük meg a biztosítást, a biztosító nem fog fizetni, fontos tehát az alulbiztosítottság elkerülése. Januárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés