Előfizetői tartalom

Új történelmi csúcsra ment az S&P 500

Portfolio
Felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, Európában azonban emelkedéssel telik a nap, és magyar tőzsdének is jó napja van, elsősorban az OTP és a Magyar Telekom teljesítményének köszönhetően. A vártnál rosszabb inflációs adatok hatására ismét erősödni kezdett a dollár, így esik az arany. A kezdeti bizonytalanságot követően erőteljes emelkedésben vannak az amerikai tőzsdék, míg Európában a német DAX index ment új történelmi csúcsra.

2024. március 12. 21:06 Megosztás A techpapírok vitték megint a hátukon a piacokat Az S&P 500 index ismét új történelmi csúcson zárt: 1,12%-os emelkedésének köszönhetően 5179 pont közelében fejezte be a napot. A Marketwatch tudósítása kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés