Előfizetői tartalom

Itt vannak a Mol hosszú távú tervei

Portfolio
A Mol célja, hogy okos átmenettel érje el 2050-re a karbonsemleges működést - derült ki a Mol frissített, hosszú távú stratégiájából. A vállalat 150 millió dolláros hatékonyságnöveléssel erősíti tovább finomítóit, és folytatja a kőolajfeldolgozás rugalmasságához szükséges beruházásait. A kutatás-termelés az ellátásbiztonság mellett zöld projektekre összpontosít. A fogyasztói szolgáltatások 2030-ra évi 1 milliárd dolláros EBITDA-t fog elérni, folytatja a töltőállomások átalakítását és tovább bővíti e-töltőállomás hálózatát. A hulladékgazdálkodási üzletág 2030-tól évente 1,5 millió tonnányi alapanyagot biztosíthat a regionális olaj-, energia- és vegyipari szektorok számára. A vállalatcsoport 2030-ig 4 milliárd dollárt fordít zöld beruházásokra, és megújuló energiával teszi versenyképesebbé a régiót.

A Mol "2030-ig több mint 4 milliárd dollárt költ zöld beruházásokra, 2050-re pedig eléri a karbonsemleges működést. A Mol-csoport a holnap megoldásaival biztosítja az okos átmenetet: beruházásaival tovább erősíti a régió ellátásbiztonságát, értéket teremt a hulladékból és innovatív technológiákkal formálja a mobilitás jövőjét. A frissített stratégia nagyobb hangsúlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés